Diana Rikasari

Hai kamuuu…as always, you are always so nice to me…makasi yaaa 🙂

1. Die pernah gak mimpi jadi besar seperti ini?

I’ve always dreamed to be someone big, that I must admit. Gue ingin sekali bikin perubahan di dunia ini, dan salah satu cara yang gue percaya efektif adalah untuk (first) dikenal orang dulu. When people know and recognize me, it’ll be easier for me to move one step forward and make that change…and what will I do next? i still don’t know…i just want to make people happy and appreciate their lives, be positive…:)

2.Bisa gk kita meraih mimpi tanpa visi dan misi khusus?

Hmmm…meraih mimpi itu butuh kemauan keras sih…visi misi bertindak sebagai guidance, kemauan yang put kita in action.. 

3.Dan apa sih arti mimpi buat Die?

something that brings a meaning to your life…that acts as the fuel of our engines…:) 

4. Ohya Die gmna asih caranya discover our dream.. i’m pitying myself that i cannot discover what i want.. heheh…

kalo dream gue mau jadi apa, gue aja belom discover…gue mau jadi marketing consultant, pengen jadi fashion designer, atau businesswoman, gue juga masih bingung…kalo dream gue mau berbuat apa, itu yang gue udah nemu, karena it becomes the foundation of my everyday actions…gue pengen make people happy…i know i’ve been saying this so many times, but it’s true 🙂

xoxo

Diana

ps. tumbnail by lalabohang 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s